Asociația 4Culture lansează un atelier de dans coordonat de artista Silke SILK Grabinger și asistenta ei G Dudas-Simo. Cu stilul ei energic și puternic, Silke încurajează participanții de toate vârstele să-și exploreze propriul vocabular de mișcare – individual și de grup. Accentul se pune pe tehnică, expresie și muzicalitate. Pentru nivelul mediu, experiența anterioară în HipHop, Breakdance și/sau dans contemporan reprezintă un avantaj, în timp ce începătorii vor fi introduși în toate aceste stiluri.
Program :
6 octombrie: 20:30 – 22:00
7 octombrie: 16:00 – 17:30
8 octombrie: 12:00 – 13:30
Unde:Casa Tineretului, str. Berbec, nr. 19
Cum se aplică: Participare GRATUITĂ pe bază de înregistrare. Cei interesați sunt rugați să trimită un email cu subiectul „Atelier de dans HIP – HOP Contemporan” la adresa de email: coordination@4culture.ro și să ne spună ce te face să dansezi.
Termen limită: 5 octombrie 2023
Despre: Silke Grabinger/B-Girl Silk are un stil foarte energic și puternic, care provine atât din experiența ei ca coregrafă contemporană, cât și din experiența de B-Girl. Ea predă tehnici în legătură cu expresia și muzicalitatea. Silke atrage, de asemenea, atenția asupra tiparelor individuale de mișcare, pe care participanții învață să le transforme la cursurile ei. Atelierul este despre extinderea vocabularului mișcării, precum și concentrarea asupra individualității participanților. Aflați mai multe informații despre artist aici: https://silk.at/silk/silke-grabinger/